Mini babka kukurydziano-twarogowa...Міні кукурудзяно-сирнa бабка
250 g twarogu
2 jaja
70 g mąki kukurydzianej
2 łyżki erytrolu
łyżeczka proszku do pieczenia
Wymieszać ręcznie
Wykładamy masę do formy (15x15)
(miałam mała formę z pepco)
Wkładamy do piekarnika na około 20 minut, 170 stopni, termoobieg, po 20 minutach wyciągamy babeczkę z formy i wstawiamy ponownie aby dobrze się przypiekła od góry
Najlepiej smakuje na ciepło podaną z kwaśna śmietaną
250 г сиру
2 яйця
70 г кукурудзяного борошна
2 столові ложки еритриту
чайна ложка розпушувача
Перемішайте вручну
Вилийте суміш у форму (15x15)
(y мене була маленька форма)
Поставте в духовку приблизно на 20 хвилин, 170 градусів, конвекція, через 20 хвилин вийміть бабкy з форми і знову поставте, щоб добре пропікався зверху.
Найсмачніша версія то тепла бабка зі сметаною
Komentarze
Prześlij komentarz