Mini babka kukurydziano-twarogowa...Міні кукурудзяно-сирнa бабка



250 g twarogu 
2 jaja
70 g mąki kukurydzianej
2 łyżki erytrolu
łyżeczka proszku do pieczenia
Wymieszać ręcznie 
Wykładamy masę do formy (15x15) 
(miałam mała formę z pepco) 
Wkładamy do piekarnika na około 20 minut, 170 stopni, termoobieg,  po 20 minutach wyciągamy babeczkę z formy i wstawiamy ponownie aby dobrze się przypiekła od góry
Najlepiej smakuje na ciepło podaną z kwaśna śmietaną




250 г сиру
 2 яйця 
70 г кукурудзяного борошна 
2 столові ложки еритриту 
чайна ложка розпушувача 
Перемішайте вручну
 Вилийте суміш у форму  (15x15) 
(y мене була маленька форма) 
Поставте в духовку приблизно на 20 хвилин, 170 градусів, конвекція, через 20 хвилин вийміть бабкy з форми і знову поставте, щоб добре пропікався зверху.
Найсмачніша версія то тепла бабка зі сметаною



 

Komentarze

Popularne posty