Czekoladowy torcik zawijany...Шоколадний закручений торт
5 białek ubić na sztywną pianę
dodać 5 żółtek i 5 łyżek erytrolu
Miksować razem
dodać opakowanie budyniu waniliowego, 2 łyżki kakao, łyżeczka proszku, łyżka oliwy i znów wszystko miksować
na dużą blachę wyłożyć papier, na papier wylać masę
wstawić na 10 min do piekarnika, 170 stopni, termoobieg
Wystudzić
posmarować ciasto dżemem porzeczkowym 100%
pokroić na 5 pasków, na każdy pasek wyłożyć krem
Pierwszy pasek zwinąć w roladę i postawić go na talerz
Kolejne paski zawijać wokół rolady.
Cały torcik związałam wstążką i wstawiłam na 2 godziny do lodówki.
Krem:
300 ml śmietanki 30% ubić (można dosłodzić)
Збити 5 яєчних білків до міцної піни
додати 5 яєчних жовтків і 5 столових ложок еритриту
Зміксувати разом
додати упаковку ванільного пудингу,
2 столові ложки какао, ложeчка порошку до печива, столову ложку оливкової олії і знову все перемішати
Покладіть папір на велике деко і вилийте суміш на папір
поставити в духовку на 10 хвилин, 170 градусів, конвекція
змастити тісто 100% смородиновим варенням
розрізати на 5 смужок, на кожну смужку нанести крем
Першу смужку згорнути в рулет і викласти на тарілку
Наступні смужки оберніть рулетом.
Перев'язала весь торт стрічкою і в холодильник на 2 години.
Крем:
300 мл вершків 30% взбити (можна підсолодити)
Komentarze
Prześlij komentarz