Migdałowe babeczki z dżemem i kremem...Мигдальні корзинки з варенням і кремом
80 g mąki migdałowej
opakowanie budyniu waniliowego bez cukru
10 g kakao
łyżeczka proszku
15 g erytrolu
szczypta soli
Wszystkie suche składniki wymieszać, a potem dodać
50 g masła (roztopionego)
jajko
Ciasto będzie bardzo mięciutkie.
Wyklejamy ciastem foremki do babeczek.
Wstawiamy do piekarnika.
Pieczemy w 165 stopniach około 8 minut, termoobieg.
Na gotowe babeczki wyłożyć łyżeczkę dżemu porzeczkowego 100% i krem z ubitej śmietanki
Udekorować wedle życzenia
Krem:
300 ml śmietanki 30 lub 36% ubić z
łyżką masła orzechowego 100%
80 г мигдального борошна
упаковка ванільного пудингу без цукру
10 г какао
чайна ложка порошку
15 г еритриту
дрібка солі
Змішайте всі сухі інгредієнти, а потім додайте
50 г вершкового масла (розтопленого)
яйце
Тісто вийде дуже м'яким.
Вистилаємо тістом формочки для кексів.
Поставте в духовку.
Випікати при 165 градусах близько 8 хвилин, конвекція.
На готові кекси викласти по чайній ложці 100% смородинового варення і збитих вершків.
Kрем:
Збити 300 мл вершків 30 або 36% з ложкою арахісового масла 100%
Komentarze
Prześlij komentarz