Pomidorowa zupa krem na ostro...Гострий томатний крем суп
2 puszki pomidorów krojonych
2 pokrojone cebule
tartą marchewkę na grubych oczkach
zalać wodą (około 700 ml)
posolić, dodać czosnku (wycisnąć 3 ząbki)
i gotować do momentu aż cebula i marchew będą miękkie
Zblendować wszystko
Dodać 300 ml śmietanki 30%
Dodać pokruszone papryczki (poziom ostrości wedle upodobania)
Gotować do momentu aż zupa się zagotuje ze śmietanką
Podawać z kulkami mozzarelli i grzankami lub pestkami dyni
2 баночки нарізаних помідорів
2 подрібнені цибулини
терта морква
заливаємо водою (приблизно 700 мл)
посолити, додати часник (3 зубчики видавити)
і варіть, поки цибуля і морква не стануть м'якими
Зміксуйте все
Додайте 300 мл вершків 30%
Додати пеперончіно (кількість пеперончіно на ваш смак)
Варити до закипання супу
Подавайте з кульками моцарели та грінками або гарбузовим насінням
Komentarze
Prześlij komentarz