Fit paszteciki z mąki pełnoziarnistej z pieczarkami i cukinią... Fit дріждові булочки з цільнозернового борошна з печерицями і цукіні




25 g  drożdży 
250 ml mleka
jajko
50 ml oleju
około 700 g  mąki pełnoziarnistej typ 1850
sól - 1 łyżeczka
jajko do smarowania ciasta

Farsz:
Cebula- 2 szt
Pieczarki - 500 gr
cukinia
Pieczarki obieramy , ścieramy na tarce o dużych oczkach, cukinię również ścieramy na dużych oczkach.
Cebulе kroimy.
Pieczarki, cukinię i cebulе solimy i dusimy na patelni.
Dodamy wyciśnięty czosnek (ja dałam 2 ząbki)


Rozkruszyć drożdże w misce, posypać łyżką ksylitolu aby się rozpuściły.
Zalać ciepłym mlekiem, dodać jajko, olej, sól, wymieszać i dodać mąkę.
Zagniatamy ciasto i odstawiamy w ciepłe miejsce aby urosło, około 1,5 godziny.

Musimy rozwałkować ciasto wzdłuż i nałożyć farsz.
Zwijamy w roladę, kroimy dość wąskie paski i wykładamy na blachę. 
Blachę umieszczamy w ciepłym miejscu aby  paszteciki trochę wyrosły.
Smarujemy jajkiem, posypujemy sezamem i słonecznikiem, dynią

Wypiekamy przy temperaturze 180 stopni około 20 min.







25 гр дріжджів
250 мл молока
яйце
50 мл олії
приблизно 700 гр цільнозернового борошна тип 1850
яйце до змащування тіста

Фарш:
2 цибулини
500 гр печериць
цукіні
Печериці почистити, потерти на терці, цукіні також терти
Цибулю порізати, додати печериці,цукіні, посолити і тушити на пательні.
Потім додати часник, я витиснула 2 зубчики.

Розчинити дріжджі в ложці ксилітолу, влити тепле молоко, додати яйце, олію, сіль і борошно. 
Замісити тісто.
Тісто ставимо в тепле місце, щоб підросло ( на 1,5 години).
Розтачуємо тісто вздовж і накладаємо фарш.
Закручуємо в рулет і ріжемо на досить тоненькі смужки.
Викладаємо на бритванку. 
Бритванку ставимо в тепле місце, щоб  підросли.

Змащуємо яйцем, посипаємо сезамом або насінням соняшника і ставимо в духовку на 20 хвилин, 180 градусів.


Komentarze

Popularne posty