Arcobaleno z mulami w czosnkowo- pomidorowym sosie...Arcobaleno з мідіями в часниково-помідоровому соусі





świeże mule – 1kg
makaron ( ja wykorzystałam Arcobaleno) 
3 pomidory pokrojone w kostkę
szklanka białego wina
3 ząbki czosnku
natka pietruszki
sól

 Interesują nas mule, które są zamknięte. Otwartymi musimy postukać w blat, jeśli się zamkną, to są świeże.
Spłucz wodą.

Ugotuj makaron al dente.

Na patelni zeszklij czosnek, dodaj pomidory, sól 

Przemieszaj wszystko, dodaj mule i zalej je białym winem.

Przykrywamy  patelnie i około 5 min dusimy.
Podajemy z makaronem.




1 кг мідії
макарон ( я мала аркобалено )
3 помідори (порізати на квадратики)
склянка білого вина
3 зубці часника
зелена петрушка
сіль

Мідії повинні бути закриті, якщо відкриті, то постукати щоб закрились, якщо не закриються-викинути.
Промити водою.

Зварити макарон.

На сковорідці збланшерувати часник, помідори і посолити.
Перемішати, додати мідії і залити вином.
Прикрити сковорідку і тушити 5 хв.

Подаємо з макароном.

Komentarze

Popularne posty