Deser z nasion chia...Десерт з насіння чіа


Jasna ( mleczna) warstwa:
3 łyżki nasion chia zalewamy szklanką zimnego mleka i wstawiamy do lodówki na 20 minut.
Po 20 minutach dodajemy 1,5 łyżki ksylitolu i łyżkę soku  z cytryny.
I znów wstawiamy do lodówki na 5 godzin.
Czekoladowa warstwa:
3 łyżki nasion chia i 3 łyżki kakao zalewamy szklanką zimnego mleka i wstawiamy na 20 minut do lodówki.
Po 20 minutach dodajemy 1,5 łyżki ksylitolu i wstawiamy na 5 godzin do lodówki.
Po 5 godzinach układamy warstwowo w kielichu, na sam wierzch mus mandarynkowy
 ( blendujemy 4 mandarynki)




Молочний смак:
3 ложки насіння чіа заливаємо склянкою молока і ставимо на 20 хвилин в холодильник.
Після 20 хвилин додаємо 1,5 ложки ксилітолу, ложку соку з лимону і ставимо на 5 годин в холодильник.
Шоколадний смак:
3 ложки чіа і 3 ложки какао заливаємо склянкою молока і ставимо на 20 хвилин в холодильник.
Після 20 хвилин додаємо 1,5 ложки ксилітолу, вимішати і поставити знову в холодильник на 5 годин.
Після 5 годин виливаємо дo бокалa (шарами).
На сам верх виливаємо мус з мандаринок ( блендуємо 4 мандаринки).


Komentarze

  1. Bardzo lubię nasionka chia, muszę wypróbować deser :) bo zawsze dawałam je do sałatki :)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Popularne posty