LCHF chocolate cake




Mokre składniki:
5 jajek
1/2 szklanki roztopionego oleju kokosowego
łyżeczka olejku śmietanowego
250 ml śmietany 30%

Suche składniki:
100 gr mąki kokosowej
3 łyżki mąki migdałowej
6 łyżek kakao
3 łyżki erytrolu ( można więcej)
łyzeczka proszku do pieczenia
szczypta soli

Mokre składniki łączymy z suchymi i wszystko miksujemy.
Wylewamy masę do małej tortownicy ( 20 cm) i wstawiamy do piekarnika na około 45 minut ( sprawdzamy patyczkiem), 160 stopni, termoobieg.

Krem:
Ubić 300 ml smietany 30%, dodać roztopiona czekoladę ( ja roztopiłam czekoladę słodzona stewią).
Przełożyć tort, polać czekoladową pomadką ( 4 kostki czekolady słodzonej stewią roztopić z 50 ml śmietany 30%).
Udekorować orzechami i posypać wiórkami kokosowymi.
Wstawiamy na noc do lodówki.



Мокрі інгредієнти
5 яєць 
 1/2 склянки розтопленого кокосового масла 
ложечка вершкової олійки 
250 ml сметани 30%

Сухі інгредієнти 
100 грам кокосового борошна 
3 ложки мигдального борошна 
6 ложок какао 
3 ложки еритролу (можна більше)
ложка порошку до печива 
трошки солі
Мокрі інгредієнти поєднати з сухими,  все зміксувати
 Видати масу до малої тортівниці (20 см) 
Поставити в духовку на 45 хвилин( перевіряти патичком) 160 градусів,  термообіг. 
Крем:
Взбити 300 мл сметани 30% і потім додати розтоплений шоколад
(Я розтопила темний шоколад- 4 квадратики) 
Перемастити кремом,  полити помадкою (4 квадратики темного шоколаду розтопити з 50 мл сметани 30%)
Прикрасити горіхами і кокосовою стружкою. 
Поставити на ніч в холодильник 


Komentarze

Popularne posty