Bezglutenowe bułki śniadaniowe...Безглютенові булки на сніданок



4 duże bułki:
250 gr twarogu
jajko
pół łyżeczki proszku do pieczenia
szczypta soli
łyżeczka ksylitolu lub erytrolu
120 gr mąki do wyboru:
(może być jaglana, owsiana lub gryczana)
3 łyżki tartej mozzarelli
2 łyżki maku
Wszystko wymieszać i formować 4 kulki,  
Wstawiamy na 15-20 min do piekarnika, 180 stopni.



4 великі булки:
250 гр творогу
яйце
пів ложечки порошку до печива 
трішки солі
ложечка еритролу
120 гр борошна 
(може бути пшоняна, вівсянка або гречана) 
3 ложки тертої моцарелли
2 ложки маку 
Формуємо 4 кульки і ставимо в духовку на 15-20 хвилин, 180 градусів.

Komentarze

Prześlij komentarz

Popularne posty