Kotleciki z bakłażana z serem...Котлети з баклажана з сиром
Pokroić bakłażan na plastry
Każdy plaster obsmażyć na suchej patelni
(krótko, tak aby zmiękł)
Na plaster nałożyć pokrojony ser ( ja miałam liliput-około 170 g) przykryć kolejnym plastrem, znów ser i znów bakłażan
Powinien wyjść 3 piętrowy bakłażan 😉
Maczać w rozbełtanym jajku (1 jajko, sól, ewentualnie przyprawy do smaku) i w mące orkiszowej pełnoziarnistej ( około 50 g)
(boki też dokładnie zanurzyć w jajku i w mące)
Smażyć na oliwie z oliwek
Баклажан наріжте скибочками
Кожен шматочок обсмажити на сухій сковороді
(ненадовго, щоб розм'якшилося)
На шматочок викладаємо подрібнений сир ( приблизно 170 г), накриваємо іншим шматочком, знову сир і знову баклажани.
Має вийти 3-поверховий баклажан😉
Змочіть у збитому яйці (1 яйце, сіль, спеції за смаком) і цільнозерновому борошні спельти (приблизно 50 г)
(боки також ретельно вмочити в яйце і борошно)
Обсмажити на оливковій олії
Кожен шматочок обсмажити на сухій сковороді
(ненадовго, щоб розм'якшилося)
На шматочок викладаємо подрібнений сир ( приблизно 170 г), накриваємо іншим шматочком, знову сир і знову баклажани.
Має вийти 3-поверховий баклажан😉
Змочіть у збитому яйці (1 яйце, сіль, спеції за смаком) і цільнозерновому борошні спельти (приблизно 50 г)
(боки також ретельно вмочити в яйце і борошно)
Обсмажити на оливковій олії
Komentarze
Prześlij komentarz