Orkiszowe na maślance z polewą czekoladową i pistacjami... Пиріг з шоколадною глазур'ю та фісташками.
300 ml maślanki lub kefiru
5 g sody i 5 g proszku do pieczenia
50 g erytrolu (można więcej)
4 jaja
100 ml oleju lub oliwy
350 g maki orkiszowej pełnoziarnistej
Wszystko wymieszać dokładnie
Wylać do keksówki
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 30 min na 180 stopni, i na kolejne 20 minut, ale 150 stopni, termoobieg
Gotowe ciasto polać czekoladą (80 g gorzkiej czekolady, 50 g masła, 50 ml śmietanki lub mleka- rozpuścić ) i posypać słonymi pistacjami
300 мл кефіру
5 г соди і 5 г розпушувача
50 г еритриту (можна більше)
4 яйця
100 мл олії або оливи
350 г цільнозернового борошна спельти
Все ретельно перемішуємо
Вилити у форму для кексу
Ставимо в розігріту духовку на 30 хвилин при 180 градусах, і ще на 20 хвилин при 150 градусах, конвекція.
Готовий кекс полити шоколадом (80 г темного шоколаду, 50 г масла, 50 мл вершків або молока - розтопити) і посипати солоними фісташками.
Komentarze
Prześlij komentarz