Mini Chocolate babka
3 jaja
20 ml oliwy lub oleju
16 g kakao
80 g mąki migdałowej
100 g pokrojonego jabłka
szczypta proszku
Wszystko zblendować
Wylać połowę masy do formy, wyłożyć dżem wiśniowy (100%), dodać kolejną cześć masy, posypać migdałami
Wstawiać do nagrzanego piekarnika na 20-25 minut, 170 stopni, termoobieg
Gotową babkę polać roztopioną czekoladą i posypać pokruszonymi migdałami
P.S formę na babkę miałam silikonową (mini) z Pepco
3 яйця
20 мл оливкової олії
16 г какао
80 г мигдального борошна
100 г нарізаного яблука
щіпка порошку
Зблендуйте все
Половину суміші вилити у форму, викласти вишневий джем (100%), додати іншу частину маси, посипати мигдалем.
Ставимо в розігріту духовку на 20-25 хвилин, 170 градусів, конвекція
Готовий пиріг полити розтопленим шоколадом і посипати подрібненим мигдалем
20 мл оливкової олії
16 г какао
80 г мигдального борошна
100 г нарізаного яблука
щіпка порошку
Зблендуйте все
Половину суміші вилити у форму, викласти вишневий джем (100%), додати іншу частину маси, посипати мигдалем.
Ставимо в розігріту духовку на 20-25 хвилин, 170 градусів, конвекція
Готовий пиріг полити розтопленим шоколадом і посипати подрібненим мигдалем
Komentarze
Prześlij komentarz