Low carb bułeczki z jabłkiem...Low carb булочки з яблуком


 250 g twarogu tłustego
jajko
łyżeczka proszku do pieczenia
250 g mąki migdałowej
można dodać erytrolu
Uformować kulki
Przycisnąć każdą kulkę
Posmarować masą
(30 g serka naturalnego, 1 żółtko=wymieszać
Nałożyć prażone jabłko (jabłko zetrzeć na tarce, podsmażyć na maśle), znów delikatnie polać masą, posypać nasionami chia
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 15-20 min, 170-180 stopni, termoobieg.

 


250 г жирного сиру 
яйце
 чайна ложка розпушувача
 250 г мигдального борошна 
можна додати еритритол 
Сформувати кульки
 Натисніть на кожну кульку
 Намажте масою (30 г натурального сиру, 1 жовток = перемішати Додати смажене яблуко (яблуко натерти на тертці, обсмажити на вершковому маслі), знову акуратно полити масою,  посипати насінням чіа
Ставимо в розігріту духовку на 15-20 хвилин, 170-180 градусів, конвекція.

Komentarze

Popularne posty