Torcik czekoladowy z kremem i malinami...Шоколадний тортик з кремом і малиною
5 jajek
(ubić najpierw na pianę, a potem dodać żółtka)
3 łyżki erytrolu
szczypta soli
15 łyżek oleju lub oliwy
5 łyżek kakao
łyżeczka proszku do pieczenia
paczka budyniu bez cukru
150 ml śmietany 30%
10 łyżek mąki orkiszowej
Wszystko razem zmiksować
Wylać do formy
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 170 stopni, 25 minut, termoobieg
Gotowy torcik udekorować kremem i malinami
Krem:
200 ml śmietany 36% ubić z 30 g serka naturalnego bez cukru i łyżką dżemu wiśniowego bez cukru)
5 яєць
(збити до міцної піни, потім додати яєчні жовтки)
3 столові ложки еритриту
щіпка солі
15 столових ложок олії
5 столових ложок какао
чайна ложка розпушувача
пакетик пудингу без цукру
150 мл вершків 30%
10 столових ложок спельтового борошна
Все зміксувати
Вилити у форму
Поставте в розігріту до 170 градусів духовку, 25 хвилин, конвекція
Готовий торт прикрасити кремом і малиною.
Kрем:
200 мл вершків 36%, взбити з 30 г сирка philadelphia і ложкою вишневого варення без цукру)
Komentarze
Prześlij komentarz