Skyrnik pistacjowy z truskawkami... Фісташковий cкирник з полуницею


300 ml skyru
170 ml śmietany 18%
80 ml śmietany 30%
150 g serka śmietankowego naturalnego
5 jajek
180 g masła pistacjowego/pasty pistacjowej 100%
 erytrol (ilość wedle smaku)
opakowanie budyniu śmietankowego bez cukru
Wszystko zmiksować
Masę wylać do formy
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 45 minut, 150 stopni, termoobieg 
Po upieczeniu ciasto studzimy w uchylonym piekarniku
Ciasto dekorujemy truskawkami (około 300-400 g) i zalewamy galaretką (2 paczki truskawkowej bez cukru, robić według instrukcji na opakowaniu) oraz bitą śmietaną (300 ml śmietany 36% ubić z 50 ml serka naturalnego)


 300 мл cкиру або грецького йогурту
170 мл сметани 18%
80 мл вершків 30%
150 г натурального вершкового сиру np Philadelphia
5 яєць
180 г фісташкового масла/фісташкової пасти 100%
 еритритол (кількість за смаком)
пакетик пудингу без цукру
Все перемішати
Вилийте масу у форму
Поставте в розігріту духовку на 45 хвилин, 150 градусів, конвекція. 
Після випічки дайте  охолонути у відкритій духовці.
Прикрашаємо  полуницею (приблизно 300-400 г) і заливаємо желе (2 пакетики полуничного желе без цукру, приготувати згідно інструкції на упаковці) і збитими вершками (300 мл вершків 36% збити з 50 мл натурального сирка)

Komentarze

Popularne posty