Nocne drożdżówki z budyniem i owocami...Нічні булочки з пудингом і фруктами




10 sztuk:
14 g drożdży instant lub 50 g świeżych
 łyżka erytrolu 
330 ml ciepłego mleka
60 ml oliwy lub oleju
2 żółtka
szczypta soli
480 -500 g pełnoziarnistej mąki orkiszowej pełnoziarnistej, ciasto powinno być bardzo miękkie, więc mąkę wsypujemy powoli, bo może trzeba będzie mniej dodać
Zagniatamy ciasto i wstawiamy na noc do lodówki
Rano wyjmujemy ciasto z lodówki, znów zagniatamy i odkładamy na 30 min w cieple miejsce
Po 30 minutach formujemy małe bułeczki i odkładamy w ciepłe miejsce aby urosły.
Zrobić wgłębienie w bułeczkach dnem małej szklanki
Nałożyć  budyń ( 2 opakowania budyniu ugotować z 600 ml mleka i 40 g erytrolu) i owoce leśne mrożone ( nie rozmrażamy)
Posmarować brzegi białkiem, posypać nasionami chia
Wkładamy do nagrzanego piekarnika na 20 min, 170 stopni, termoobieg




10 штук:
14 г швидкорозчинних дріжджів або 50 г свіжих дріжджів
 ложку еритриту 
330 мл теплого молока
60 мл оливкової  олії
2 яєчних жовтки
щіпка солі
480-500 г цільнозернового борошна спельти, тісто має бути дуже м’яким, тому додавайте борошно повільно, тому що вам може знадобитися менше
Замісити тісто і залишити його на ніч у холодильнику.
Вранці дістати тісто з холодильника, ще раз вимісити і залишити в теплому місці на 30 хвилин.
Через 30 хвилин сформувати булочки і поставити в тепле місце для підйому.
Дном маленької склянки зробити в булочках отвір.
Додати пудинг (зварити 2 упаковки пудингу з 600 мл молока і
 40 г еритриту) 
і заморожені лісові фрукти (не розморожувати).
Краї змастити білком
Поставте в розігріту духовку на 20 хвилин, 170 градусів, конвекція
 

Komentarze

Popularne posty