Ciasteczka przez maszynkę...Тістечка через машинку




 Mąka orkiszowa pełnoziarnista typ 1850 -150 g
250 g twarogu półtłustego
2 jaja
200 g masła 
80 g erytrolu lub 80 g cukru
Mąka orkiszowa typ 630-200 g
Zagnieść ciasto 
Włożyć na 2 godziny do lodówki 

Ciasto wkładamy do maszynki i wycinamy kształty według uznania 
Pieczemy około 10 min, 180 stopni



Цільнозернове спельтове борошно-150 г

Спельтове борошно, тип 630 - 200 г
250 г напівжирного сиру
2 яйця
200 г вершкового масла
80 г еритритолу або 80 г цукру
Замісити тісто
Поставити в холодильник на 2 години
Помістити тісто в м'ясорубку і вирізати бажані фігурки
Випікати приблизно 10 хвилин при температурі 180°C 
 

Komentarze

Popularne posty