Ciasteczka przez maszynkę...Тістечка через машинку
Mąka orkiszowa pełnoziarnista typ 1850 -150 g
250 g twarogu półtłustego
2 jaja
200 g masła
80 g erytrolu lub 80 g cukru
Mąka orkiszowa typ 630-200 g
250 g twarogu półtłustego
2 jaja
200 g masła
80 g erytrolu lub 80 g cukru
Mąka orkiszowa typ 630-200 g
Zagnieść ciasto
Włożyć na 2 godziny do lodówki
Ciasto wkładamy do maszynki i wycinamy kształty według uznania
Pieczemy około 10 min, 180 stopni
Włożyć na 2 godziny do lodówki
Ciasto wkładamy do maszynki i wycinamy kształty według uznania
Pieczemy około 10 min, 180 stopni
Цільнозернове спельтове борошно-150 г
Спельтове борошно, тип 630 - 200 г
250 г напівжирного сиру
2 яйця
200 г вершкового масла
80 г еритритолу або 80 г цукру
Замісити тісто
Поставити в холодильник на 2 години
Помістити тісто в м'ясорубку і вирізати бажані фігурки
Випікати приблизно 10 хвилин при температурі 180°C
Komentarze
Prześlij komentarz