Ciasteczka z ricotty...Тістечка з рікотти



Ricotta 250 g
Jajko
szczypta soli
2 łyżki erytrolu
120 g masła (rozpuścić)
320 g mąki pszennej typ 1850
łyżeczka proszku do pieczenia
Zagniatamy ciasto
Robimy kuleczki
W każdej kuleczce robimy palcem zagłębienie i nakładamy dżem/powidło...posypujemy nasionami chia
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 15 minut, 180 stopni, termoobieg



250 г рікотти 
1 яйце 
1 дрібка солі
 2 столові ложки еритритолу 
120 г вершкового масла (розтопленого)
 320 г борошнa тип 1850
 1 чайна ложка розпушувача 
Замісіть тісто
 Сформуйте маленькі кульки
 Зробіть отвір у кожній кульці пальцем і наповніть його варенням, посипати чіа 
Випікайте в розігрітій духовці 15 хвилин при температурі 180°C  

Komentarze

Popularne posty