Ciasteczka z ricotty...Тістечка з рікотти
Ricotta 250 g
Jajko
szczypta soli
2 łyżki erytrolu
120 g masła (rozpuścić)
320 g mąki pszennej typ 1850
łyżeczka proszku do pieczenia
Zagniatamy ciasto
Robimy kuleczki
W każdej kuleczce robimy palcem zagłębienie i nakładamy dżem/powidło...posypujemy nasionami chia
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 15 minut, 180 stopni, termoobieg
250 г рікотти
1 яйце
1 дрібка солі
2 столові ложки еритритолу
120 г вершкового масла (розтопленого)
320 г борошнa тип 1850
1 чайна ложка розпушувача
Замісіть тісто
Сформуйте маленькі кульки
Зробіть отвір у кожній кульці пальцем і наповніть його варенням, посипати чіа
Випікайте в розігрітій духовці 15 хвилин при температурі 180°C
Komentarze
Prześlij komentarz