Protein cake



250 g twarogu półtłustego 
2 jaja
łyżkę erytrolu
szczypta proszku do pieczenia 
50 g mąki kukurydzianej 
Wymieszać wszystko razem 
Wyłożyć masę do formy (ja miałam małe naczynie żaroodporne), powkładać pokrojoną nektarynkę, posypać płatkami migdałowymi
Wstawić do piekarnika (20 min, 180 stopni) lub air fryer (170 stopni, 20 min)


250 г нежирного сиру
2 яйця
1 столова ложка еритритолу
1 дрібка прального порошку
50 г кукурудзяного крохмалю
Змішайте все разом.
Помістіть інгредієнти у форму для запікання (я використовую невелику форму для запікання), додайте нарізаний нектарин і посипте мигдалевою стружкою.
Випікайте в духовці (20 хвилин, 180°C) або air fryer (170°C, 20 хвилин).

Komentarze

Popularne posty