Kruche ze śliwkami...Пісочний пиріг зі сливами

 


 500 g mąki orkiszowej jasnej lub pełnoziarnistej
200 gr masła
łyżka erytrolu
szczypta soli
łyżeczka proszku
2 żółtka
2 łyżki śmietany 18 %
Zagnieść ciasto.
Ciasto podzielić na 2 części
Wstawić do lodówki na 40 min

Rozwałkować cześć ciasta, wyłożyć na dużą blaszkę
Posypać kaszą manną (1,5-2 łyżki)
Wyłożyć śliwki (około 25 sztuk)
Owoce posypać cynamonem
Rozwałkować kolejną cześć ciasta i przykryć nią owoce
Ponakłuwać ciasto
 Wstawiamy ciasto do nagrzanego piekarnika na 30 min, 170 stopni, termoobieg.

500 г цільнозернового борошна зі спельти
200 г вершкового масла
1 столова ложка еритритолу
1 дрібка солі
1 чайна ложка розпушувача
2 яєчні жовтки
2 столові ложки сметани 18%
Замісіть тісто.
Розділіть тісто на дві частини.
Поставте в холодильник на 40 хвилин.

Розкачайте одну частину тіста та викладіть її на велике деко.
Посипте манною крупою (1,5-2 столові ложки).
Викладіть сливи (близько 25 слив).
Посипте фрукти корицею.
Розкачайте наступну частину тіста та накрийте нею фрукти. Проколіть тісто.
Випікайте в розігрітій духовці 30 хвилин за температури 170°C  

Komentarze

Popularne posty