Ciasto drożdżowe z kruszonką....Дріжджове тісто з посипкою


25 gr drożdży
250 ml ciepłego mleka
70 ml roztopionej margaryny
150 gr cukru
2 jajka
szczyptę soli
600-700 gr mąki
jajko do posmarowania ciasta

Kruszonka:
10 łyżek mąki
30 gr margaryny lub masła
2 łyżki cukru



Drożdże posypać 2 łyżeczkami cukru aby się rozpuściły.
Dodać ciepłe mleko, jajka, roztopioną margarynę, resztę cukru, trochę soli i mąkę.
Zagnieść ciasto.
Odstawić w ciepłe miejsce  na około 1,5 godziny aby urosło i podwoiło objętość.
Wyrośnięte ciasto wyłożyć do keksówki i odłożyć w ciepłe miejsce na 30 min aby urosło.
Smarujemy ciasto jajkiem i posypujemy kruszonką.
Pieczemy 60 min, temperatura 170 stopni, termoobieg.



25 гр дріжджів
250 мл теплого молока
150 гр цукру
2 яйця
600-700 гр борошна
70 мл розтопленого маргарину
трохи солі
яйце до змащення тіста.

Кондитерська посипка:
10 ложок муки
4 ложки цукру
30 гр маргарину

Дріжджі посипати 2 ложками цукру щоб розчинились.
Додати тепле молоко, яйця, розтоплений маргарин, решту цукру, трохи солі і муку.
Замісити тісто.
Поставити в тепле місце на 1,5 години щоб підросло.
Виложити тісто до форми на кекс на 30 хвилин і поставити в тепле місце,щоб трошки підросло.
Тісто змащуємо яйцем, на тісто посипку і ставимо пекти на 170 градусів, термообіг.
Печемо 60 хвилин.




Komentarze

Popularne posty