Gruszka & czekolada & cynamon....Грушка & шоколад & кориця


Duża gruszka
łyżka nuteli
czekolada gorzka
ciasto francuskie
cynamon do posypania gruszki-około łyżeczki

Gruszkę gotujemy 10 min w wodzie.
Po ugotowaniu wyciągamy gruszkę i odstawiamy do wystygnięcia.
Przekrajamy na pół wzdłuż, wybieramy środek tak aby wyszła mała dziurka.
Dziurkę wypełniamy nutellą i składamy 2 połówki w jedną gruszkę.
Gruszkę owijamy pociętym w cieńkie paseczki ciastem francuskim.
Posypujemy cynamonem i wstawiamy do piekarnika.
Pieczemy w piekarniku 15 minut, temperatura 200, termoobieg.
Na dno talerza wylewamy roztopioną czekoladę i stawiamy na niej gruszkę.






Велика грушка
ложка нутелли
плитка гіркого шоколаду
кориця до посипання на грушку
французьке тісто

Грушку варимо 10 хвилин у воді.
Після 10 хвилин витягаємо і ставимо на тарілку щоб вистигла.
Перерізаємо на половину, але в довжину, вирізаємо середину так, щоб утворилась дірка.
Наповнюємо дірку нутеллою і з'єднуємо з другою половиною, щоб знову була ціла грушка.
Грушку обкручуємо смужками тіста, посипаємо корицею і ставимо пекти на 200 градусів на 15 хв.
На тарілку виливаємо розтоплений шоколад і на нього ставимо грушку.





Komentarze

Prześlij komentarz

Popularne posty