Krem fasolowy....Фасолевий крем
300 gr fasoli białej
2 marchewki
2 cebule
czosnek - ja dałam całą główkę, ale można mniej,
zależy czy lubimy czosnek
liść laurowy
sól
pieprz
łyżeczka imbiru
Fasolę moczymy na noc i następnie gotujemy.
Cebulę i marchewkę obieramy i kroimy.
(Forma krojenia dowolna)
Ugotowaną fasolę wrzucamy do garnka z wodą, dodajemy marchewkę, cebulę, czosnek, pieprz, imbir, solimy i gotujemy około 1 godz.
Miksujemy blenderem, dodajemy liść laurowy i wyłączamy zupę.
Miksujemy blenderem, dodajemy liść laurowy i wyłączamy zupę.
Krem podajemy z pieczywem, grzankami lub tostami.
Można również dodać śmietanę.
300 гр білої квасолі
2 моркви
2 цибулі
часник - я дала цілу головку, але можна менше, залежить чи любимо часник.
лавровий листок
сіль
перець
чайна ложечка імбиру
Квасолю мочимо на ніч і потім варимо.
Цибулю і моркву чистимо і ріжемо.
(Форма нарізки довільна).
Зварену квасолю висипаємо до каструлі з водою, додаємо моркву i цибулю, часник, перець, імбир і солимо, готуємо близько 1 год.
Міксуємо зупу блендером, додаємо лавровий листок і виключаємо.
Крем подаємо з хлібом, тостами, грінками.
Можна також додати сметану.
Komentarze
Prześlij komentarz