Jajko po benedektyńsku...Яйце по бенедиктинськи
2 kromki chleba tostowego
plasterek sera żółtego
3 duże pieczarki- tylko kapelusze
1 jajko
Sos:
1łyżka chrzanu
2 łyżki jogurtu naturalnego
Kapelusze obrać i przekroić na pół, tak aby wyszły talarki.
Z pieczywa robimy zwyczajne tosty z serem i wstawiamy do opiekacza do kanapek.
Talarki smażymy na suchej patelni.
W garnku musimy zagotować wodę, dodac troszkę soli i pół łyżeczki octu.
Jak tylko woda się zagotuje zmniejszamy ogien i wlewamy delikatnie jajko.
Gotujemy jajko 3-4 min.
Po 4 min wyciągamy jajko.
Na gotowy tost z serem wykładamy pieczarki i na to jajko.
Podajemy z sosem chrzanowym.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
2 кусочки тостового хліба
кусочок голландського сиру
3 великі печериці- шапочки
яйце
Соус:
1 ложка хріну
2 ложки натурального йогурту
Шапочки почистити і перерізати на половину і посмажити на сухій сковорідці.
З тостового хліба робимо звичайний гарячий тост (посередині сир),який кладемо у сендвічицю.
У каструлі закип'ятити воду, посолити, додати пів чайної ложечки оцту.
Як тільки вода почне кипіти, зменшуємо вогонь і вливаємо яйце.
Готуємо яйце 3-4 хвилини.
Після 4 хв забираємо яйце з води.
На гарячий тост викладаємо печериці, а на печериці яйце.
Подаємо з хріновим соусом.
Komentarze
Prześlij komentarz