Wakacyjne smaki cz.2...Kotlety rybne z duszonymi ziemniakami...Рибні котлети з тушеною картоплею


 

Kotlety:
1 kg byczków
(czyścimy, odcinamy głowy i mielimy razem z ośćmi )
2 jajka
2 cebule
(zblendować)
3 łyżki bułki tartej
sól
pieprz
czosnek
Wszystko wymieszać i smażyć na patelni.


Ziemniaki:

około kilograma małych ziemniaczków
(umyć, nie obierać)
papryka czerwona
(kroimy w kostkę)
2 cebule
(kroimy w kostkę)
pomidor duży
(kroimy w kostkę)
sól
pieprz
czosnek
(4 ząbki)

Ziemniaki dusimy w garnku w wodzie i oleju z czosnkiem, cebulą, papryką i pomidorem, dodajemy sól i pieprz do smaku.
Dusimy około godziny.





 Котлети:
1 кг бичків
(почистити, відрізати голови і змолоти разом з кістками)
2 яйця
2 цибулі
(зблендувати)
3 ложки сухарів
сіль
перець
часник
Все вимішати і смажити на сковорідці.

Картопля:

1 кг дрібної картоплі
( не чистити, але добре помити)
червоний перець
(порізати на квадратики)
великий помідор
(порізати на квадратики)
2 цибулини
( порізати на квадратики)
сіль
перець
часник
(4 зубці)

Картоплю тушимо на воді і олії в кастрюлі разом з цибулею, помідором, перцем і часником.
Додаємо сіль і перець
Тушимо близько години.




Komentarze

Popularne posty