Wiśniowo-brzoskwiniowy deser...Вишнево-персиковий десерт
biszkopty
( 2 szt na jedno ciastko)
brzoskwinie
(2 plasterki na jedno ciastko)
jogurt wiśniowy-400 ml
żelatyna
(2 łyżki zalać 100 ml wrzątku, wymieszać dokładnie, aby nie było grudek i odstawić do wystygnięcia)
Każde ciastko robiłam w specjalnej formie.
Zimną żelatynę powolutku wlewamy w jogurt i miksujemy.
Na dno biszkopt, potem brzoskwinia, biszkopt i zalewamy jogurtem i do lodówki na około 2 godziny.
бисквітні сухі тістечка
( 2 шт на один десерт)
персики
(2 кусочки на один десерт)
вишневий йогурт-400 мл
желатин
(2 ложки залити 100 мл кип'ятку, вимішати, щоб не було грудок і відставити щоб остигло).
Кожен десерт я робила в спеціальній формі
Холодний желатин поволі вливаємо в йогурт і міксуємо.
На дно ставимо тістечко, потім персик, потім тістечко і заливаємо йогуртом і в холодильник на 2 години.
Komentarze
Prześlij komentarz