Wakacyjne smaki cz.3 Zupa z byczków...Юшка з бичків
3 l wody
10 byczków bez głowy
5 ziemniaków
duża marchew
duża cebula
pomidor
3 ząbki czosnku
sól
pieprz
zielona pietruszka
Najpierw gotujemy zwykłą zupę bez ryby i pomidora, a jak warzywa będą miękkie, wrzucamy byczki i pomidor.
Gotujemy około 15 minut.
Na sam koniec wrzucamy pietruszkę i wyłączamy.
3 л води
10 бичків без голови
5 картоплин
велика морква
велика цибуля
3 зубці часнику
сіль
перець
петрушка
Готуємо все крім риби і помідора як звичайний суп, як овочі будуть м'які, додаємо бички і помідор і готуємо ще 15 хвилин.
На кінець петрушка і виключаємо юшку.
Komentarze
Prześlij komentarz