Bardzo puszysty pomarańczowy sernik (Dieta LCHF) ...Пухнастий апельсиновий сирник
400 gr serka homogenizowanego 7,5 % tłuszczu
4 jajka
(żółtka oddzielić od białek)
łyżka ksylitolu
łyżeczka lnu odtłuszczonego
duża łyżka startej skórki pomarańczy
3 łyżki oleju
Białka ubiajmy na sztywną pianę.
Żółtka, ksylitol, len, serek, olej miksujemy, dodajemy stratą skórkę i dalej miksujemy.
Powoli dodajemy pianę i delikatnie mieszamy.
Na dno tortownicy wysypujemy łyżkę płatków migdałowych i wylewamy masę.
Pieczemy 50 min, temperatura 170 stopni. termoobieg.
Sernik posypujemy pudrem (ja zblendowałam ksylitol) i dekorujemy startą skórką pomarańczy.
Jest bardzo puszysty, wilgotny i delikatny.
400 гр натурального сирка 7,5% жирності
( може бути President у відерку)
4 яйця
(жовтки відділити від білків)
ложка ксилітолу (березовий цукор)
ложечка меленого льону
столова ложка тертої апельсинової шкірки
3 ложки олії
З білків взбиємо піну.
Жовтки, ксилітол, льон, сирок, олію міксуємо, додаємо апельсинову шкірку і далі міксуємо.
Помаленько додаємо піну до сирної маси і делікатно перемішуємо, не міксуємо.
На дно тортівниці висипаємо ложку мигдальних пластівців і виливаємо масу.
Печемо 50 хвилин, 170 градусів, термообіг.
Сирник посипаємо пудрою ( я зблендувала ксилітол) і прикрашаємо апельсиновою шкіркою.
Сирник виходить дуже пухкий, мокрий і делікатний.
Komentarze
Prześlij komentarz