Placuszki z lnu i cukinii na słono i na słodko...Оладки з льону в солодкій і соленій версії



3 łyzki lnu mielonego 
5 łyżek wody
4 łyzki śmietany 18%
jajko
troszkę proszku do pieczenia ( na oko)
łyżka twarogu
łyżka oliwy z oliwek 
100 gr startej cukinii
sól
Wszytsko miksujemy i odstawiamy na parę  minut.
Powinna być bardzo gęsta konsytencja.
Smażymy na patelni, na bardo wolnym ogniu pod przykryciem.
Przewracamy na drugą strone dopiero po 3-4 minutach.
Smakują i na słono (z majonezem i kawiorem) i na słodko (masa twarogowa=50 gr twarogu zmiksowac z ksylitolem)











3 ложки меленого льону
5 ложок холодної води
4 ложки сметани 
яйце
порошок ( на око)
ложка творогу
ложка оливкової олії
100 гр тертого кабачка-цукіні
сіль
 Все міксуємо і відсталяємо на  пару хвилин.
Смажити на сковорідці під кришкою, перевертати на другий бік після 3-4 хв.
Смакують в соленій версії ( майонез, ікра ) і солодкій ( творог міксуємо з ксилітолем)

Komentarze

Popularne posty