Ciasteczka migdałowe z budyniem czekoladowym...Мигдальні тістечка з шоколадним пудингом
3 jajka
(ubić na sztywną pianę)
100 gr zmielonych migdałów,ale bez skórki
200 g cukru pudru
Budyń czekoladowy-opakowanie
(ugotować zgodnie z instrukcją prygotowania umieszczonej na opakowaniu)
Pianę wymieszać delikatnie z pudrem, migdałami i łyżeczką nakładać na blachę, formując krąg
( na blachę pościelić papier do pieczenia)
Odstawić na 40 min i piec dopiero po 40 min.
Pieczemy około 10 minut, 200 stopni, termoobieg.
Na jeden krąg nakładamy budyń, przykrywamy drugim krągiem i dekorujemy orzechem włoskim i łyżeczką budyniu.
Posypujemy cukrem pudrem.
Są bardzo delikatne i smaczne.
Na jeden krąg nakładamy budyń, przykrywamy drugim krągiem i dekorujemy orzechem włoskim i łyżeczką budyniu.
Posypujemy cukrem pudrem.
Są bardzo delikatne i smaczne.
3 яйця
(взбити на густу піну)
100 гр змеленого мигдалю, але без шкірки
200 гр цукру пудри
Шоколадний пудинг-пачка
(зварити згідно з інструкцією приготування на пачці)
Піну вимішати делікатно з мигдалем і пудрою і ложечкою накладати на бляху, формуючи круг.
( на бляху постелити папір).
Відставити на 40 хвилин і пекти після 40 хвилин.
Печемо 10 хвилин, 200 градусів, термообіг.
На один круг накладаємо ложку пудингу і прикриваємо іншим кругом і декоруємо грецьуим горіхом і пудингом.
Посипаємо готові тістечка пудрою.
Komentarze
Prześlij komentarz