Damper-chleb australijski...Damper-австралійський хліб
300 g mąki pszennej
40 g masła
150 ml mleka
łyżeczka soli
łyżeczka proszku
łyżeczka proszku
Do miski wsypujemy mąkę z proszkiem , do mąki dodajemy masło, nożem siekamy, solimy i wlewamy ciepłe mleko, zagniatamy ciasto.
Formujemy kule, nacinamy, smarujemy mlekiem i wstawiamy na 30-35 minut do piekarnika.
Pieczemy przy 180 stopniach, termoobieg.
300 гр борошна
40 гр масла
150 мл молока
ложечка солі
ложечка порошку
Борошно з порошком висипаємо до посудини, додаємо масло, січемо ножем, солимо, вливаємо тепле молоко і замішуємо тісто.
Формуємо кулю, надрізаємо і ставимо пекти на 35-40 хвилин, 180 градусів, термообіг.
ложечка порошку
Борошно з порошком висипаємо до посудини, додаємо масло, січемо ножем, солимо, вливаємо тепле молоко і замішуємо тісто.
Формуємо кулю, надрізаємо і ставимо пекти на 35-40 хвилин, 180 градусів, термообіг.
Jaki cudowny :)
OdpowiedzUsuńDzięki:)
Usuń