Homemade butter
300 ml śmietany 42%
łyżeczka soli i łyżeczka ziół
Ubijałam mikserem aż powstała sztywna masa. Dosypałam sól, zioła i ubijałam aż tłuszcz zaczął się oddzielać
Masę z grudkami tłuszczu przełożyłam na sitko wyłożone tetrą, odcisnełam mocno aby pozbyć się płynu
Masło przełożyłam do miski z zimną wodą, wypłukałam z resztek maślanki, a potem wstawiłam do lodówki
300 мл сметани 42 %
ложечка солі
ложечка сухої петрушки з часником
Міксуємо до моменту аж появиться густа маса, досипати солі, петрушки з часником і збивати аж жир почне відділятися. Масу з грудками жиру переложити на друшлак виложений марлею, відтиснути міцно і усунути решту рідини.
Масло занурити в воду, промокнути паперовим рушником, а потім поставити в холодильник.
Komentarze
Prześlij komentarz