Pizza na gryczanym spodzie... Піца на гречаному борошні




200 ml ciepłej wody
50 ml oleju
łyżeczka soli
2 szklanki mąki gryczanej (szklanka-250 gr)  i dodatkowo 100-120 gr maki, czyli razem około 600-700 gr maki
 opakowanie suchych drożdży
Zagnieść ciasto i odstawić w ciepłe miejsce na 40 minut aby urosło. 
Ciasto będzie bardzo miękkie, delikatne, ale nie dosypywać mąki
Na blache wyłożyć papier, na papier ciasto, wykładac delikatnie, przyciaskając palcami, jeśli bedzie sie kleić, to posmarować dłonie olejem.
Posmarować ciasto majonezem,  posypać przyprawą do pizzy i nałożyć składniki według życzenia 
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika 
Pieczemy 30 minut, 180-200 stopni, termoobieg. 




200 мл теплої води
50 мл олії
ложечка солі
2 повні склянки (склянка-250 гр)  і додатково 100-120 гр гречаного борошна, тобто разом повинно бути 600-700 гр борошна 
пачка сухих дріжджів
Замісити тісто і відставити на 40 хвилин щоб виросло. 
Тісто виходить дуже м'яке, делікатне, якщо клеїться до рук, то не досипати борошна, а змастити руки олією. 
На бритванку папір, на папір тісто, накладати делікатно, притискаючи пальцями
Тісто помастити майонезом, посипати приправою до піци і наложити складники згідно з уподобанням. 
Пекти 30 хвилин, 180-200 градусів, термообіг. 


Komentarze

Popularne posty