Keks makowy (glutenfree)...Маковий кекс (безглютеновий)



200 gr mielonego maku
5 jajek
2-3 łyżki ksylitolu
3 łyżki masła orzechowego crunchy
łyżeczka proszku
10 łyżek wody
Wszystko razem miksujemy
Wylewamy do małej keksówki (21 x 11,5 cm) i wstawiamy do nagrzanego piekarnika
Pieczemy około 40-50 min, 160 stopni, termoobieg.

Pomadka:

100 gr czekolady bez cukru rozpuścić, dodając 100 ml śmietany 36% 

Keks przekroiłam na pól, jedną częśc posmarowałam połową pomadki, a drugą część polewamy ciasto i posypujemy migałami.




 200 грам меленого маку 
5 яєць 
2-3 ложки березового цукру
 3 ложки горіхового масла crunchy
 ложeчка порошку до печива 
10 ложок води
 Bсе разом міксуємо, виливаємо до малої форми на кекс.
Ставимо з нагріту духовку, печемо 40-50 хвилин, 160 градусів, термообіг.

Кекс перерізати і одну частину полити  половиною помадки, а другою половиною помадки полити кекс i посипати мигдалем

Помадка

100 гр шоколаду без цукру розтопити додаючи 100 мл сметани 36%

Komentarze

Popularne posty