Keks makowy (glutenfree)...Маковий кекс (безглютеновий)
200 gr mielonego maku
5 jajek
2-3 łyżki ksylitolu
3 łyżki masła orzechowego crunchy
łyżeczka proszku
10 łyżek wody
Wszystko razem miksujemy
Wylewamy do małej keksówki (21 x 11,5 cm) i wstawiamy do nagrzanego piekarnika
Pieczemy około 40-50 min, 160 stopni, termoobieg.
Pomadka:
100 gr czekolady bez cukru rozpuścić, dodając 100 ml śmietany 36%
Keks przekroiłam na pól, jedną częśc posmarowałam połową pomadki, a drugą część polewamy ciasto i posypujemy migałami.
200 грам меленого маку
5 яєць
2-3 ложки березового цукру
3 ложки горіхового масла crunchy
ложeчка порошку до печива
10 ложок води
Bсе разом міксуємо, виливаємо до малої форми на кекс.
Ставимо з нагріту духовку, печемо 40-50 хвилин, 160 градусів, термообіг.
Кекс перерізати і одну частину полити половиною помадки, а другою половиною помадки полити кекс i посипати мигдалем
Помадка
100 гр шоколаду без цукру розтопити додаючи 100 мл сметани 36%
Komentarze
Prześlij komentarz