Nadziewany chlebek gryczano-owsiany...Фарширований гречано-вівсяний хліб
łyżeczka sody
Do maślanki wsypać sodę
Potem dodać:
12 łyżek maki gryczanej
3 łyżki lnu (ziarna)
5 łyżek płatków owsianych ( bezglutenowych)
3 łyżki oleju
łyżeczka soli
Wymieszać wszystko razem
Malą keksówkę (20 x10) wysmarować tłuszczem, wyłożyć jedną część ciasta, na ciasto 3 parówki lub kiełbaski, a pomiędzy zółty ser, ale ser powinien być pokrojony grubo i na koniec druga część ciasta.
Posypać ziarnami lnu i wstawić do nagrzanego piekarnika, piec 25 minut, 170 stopni, termoobieg.
150 мл кефіру
ложечка соди
До кефіру додаємо соду
Потім додати 12 ложок гречаного борошна
3 ложки льону (зерна)
5 ложок вівсяних пластівців (безглютенових)
3 ложки олії
ложечка солі
Вимішати все разом
Малу форму на кекс (20x10) помазати жиром, положити одну частину тіста, на тісто 3 ковбаски або сосиски, між сосиски сир, але сир повинен бути порізаний досить грубо і накінець другу частину тіста
Посипати зернами льону, вставити в нагріту духовку і пекти 25 хвилин, 170 градусів, термообіг.
150 мл кефіру
ложечка соди
До кефіру додаємо соду
Потім додати 12 ложок гречаного борошна
3 ложки льону (зерна)
5 ложок вівсяних пластівців (безглютенових)
3 ложки олії
ложечка солі
Вимішати все разом
Малу форму на кекс (20x10) помазати жиром, положити одну частину тіста, на тісто 3 ковбаски або сосиски, між сосиски сир, але сир повинен бути порізаний досить грубо і накінець другу частину тіста
Посипати зернами льону, вставити в нагріту духовку і пекти 25 хвилин, 170 градусів, термообіг.
Komentarze
Prześlij komentarz