Ciasteczka jaglane (glutenfree)... Пшоняні тістечка (glutenfree)
300 gr mąki jaglanej
(ja zmieliłam kaszę)
5 łyżek mąki kokosowej
łyżeczka proszku do pieczenia
2 łyżki erytrolu lub ksylitolu
120 gr masła
jajko
Zagnieść ciasto, zrobić kuleczki, a w środku każdej robimy dołeczek i napełniamy dżemem 100% (smak dowolny)
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 25 min, 180 stopni, termoobieg.
Ciasteczka są bardzo kruche
Ciasteczka są bardzo kruche
300 гр пшоняного борошна
5 ложок кокосового борошна
ложечка порошку до печива
2 ложки еритролу або березового цукру
120 гр масла
яйце
Замісити тісто, зробити кульки, а в кульці пальцем зробити заглиблення і наложити джем 100%
Вставити в нагріту духовку на 5 хвилин 180 градусів
Komentarze
Prześlij komentarz