Szarlotka na cieście jaglanym...Шарлотка на пшоняному тісті




 Ciasto:
400 gr mąki jaglanej
jajko
3 łyżki śmietany 12% lub 18%
łyżeczka proszku do pieczenia
szczypta soli
łyżka erytrolu
100 -120 gr masła
Zagnieść ciasto

Masa jabłkowa:
1 kg jabłek + łyżka cynamonu
Prażymy do uzyskania jednolitej konsystencji

Kruszonka:
3 łyżki oleju
3 łyżki śmietany
jajko
8-10 łyżek mąki jaglanej
5 łyżek płatków owsianych
łyżeczka proszku do pieczenia

Na dno dużej blachy wykładamy ciasto,wkładamy go na 5 min do nagrzanego piekarnika, po 5 minutach wyciągamy i wykładamy na ciasto jabłka i na jabłka kruszonkę
Wstawiamy ponownie do piekarnika na 30-35 min, 180 stopni, termoobieg.




Тісто:
400 гр пшоняного борошна
яйце 
2 ложки сметани 
ложечка порошку до печива
трішки солі 
ложка еритролу
100-120 гр масла 
Замісити тісто

Яблучна маса:
1 кг яблук, почистити, порізати, додати ложку кориці і тушити

Кондитерська посипка:
3 ложки олії
3 ложки сметани
яйце
8-10 ложок пшоняного борошна
5 ложок вівсяних пластівців
ложечка порошку до печива
На дно бритванки положити тісто і вставити в нагріту духовку на 5 хвилин.
Після 5 хвилин положити яблучну масу і посипати кондитерської посипкою і пекти 35 хвилин, 180 градусів.

Komentarze

Popularne posty