Szarlotka na cieście jaglanym...Шарлотка на пшоняному тісті
400 gr mąki jaglanej
jajko
3 łyżki śmietany 12% lub 18%
łyżeczka proszku do pieczenia
szczypta soli
łyżka erytrolu
100 -120 gr masła
Zagnieść ciasto
Masa jabłkowa:
1 kg jabłek + łyżka cynamonu
Prażymy do uzyskania jednolitej konsystencji
Kruszonka:
3 łyżki oleju
3 łyżki śmietany
jajko
8-10 łyżek mąki jaglanej
5 łyżek płatków owsianych
łyżeczka proszku do pieczenia
Na dno dużej blachy wykładamy ciasto,wkładamy go na 5 min do nagrzanego piekarnika, po 5 minutach wyciągamy i wykładamy na ciasto jabłka i na jabłka kruszonkę
Wstawiamy ponownie do piekarnika na 30-35 min, 180 stopni, termoobieg.
Тісто:
400 гр пшоняного борошна
яйце
2 ложки сметани
ложечка порошку до печива
трішки солі
ложка еритролу
100-120 гр масла
400 гр пшоняного борошна
яйце
2 ложки сметани
ложечка порошку до печива
трішки солі
ложка еритролу
100-120 гр масла
Замісити тісто
Яблучна маса:
1 кг яблук, почистити, порізати, додати ложку кориці і тушити
Кондитерська посипка:
3 ложки олії
3 ложки сметани
яйце
8-10 ложок пшоняного борошна
5 ложок вівсяних пластівців
ложечка порошку до печива
На дно бритванки положити тісто і вставити в нагріту духовку на 5 хвилин.
Після 5 хвилин положити яблучну масу і посипати кондитерської посипкою і пекти 35 хвилин, 180 градусів.
Яблучна маса:
1 кг яблук, почистити, порізати, додати ложку кориці і тушити
Кондитерська посипка:
3 ложки олії
3 ложки сметани
яйце
8-10 ложок пшоняного борошна
5 ложок вівсяних пластівців
ложечка порошку до печива
На дно бритванки положити тісто і вставити в нагріту духовку на 5 хвилин.
Після 5 хвилин положити яблучну масу і посипати кондитерської посипкою і пекти 35 хвилин, 180 градусів.
Komentarze
Prześlij komentarz