Jagodowy sernik na biszkoptowym spodzie...Ягідний сирник на бисквітному коржі
Biszkopt orkiszowy:
3 jajka
(białka ubić na sztywną pianę, dodać łyżkę pudru z ksylitolu lub erytrolu, potem dodać żółtka, łyżkę oleju i na sam koniec 3 łyżki mąki orkiszowej)
Ciasto wylać do dużej formy i piec około 15 min w 170 stopniach, termoobieg.
W tym czasie przygotować masę serową
Masa serowa:
Wiaderko twarogu sernikowego
miksujemy z jagodami mrożonymi-400-500 gr (jagody rozmrozić)
Zmiksować, dodawać powoli rozpuszczoną żelatynę (50 gr żelatyny zalać 100-120 ml wrzątku)
Na ostudzony biszkopt wyłożyć pokrojonе 2 banany i wylać masę serową.
Udekorować malinami albo innymi owocami.
Wstawić do lodówki na co najmniej 2 godz
Спельтовий бисквіт:
3 яйця
(білки вбити на густу піну, додати ложку пудри з ксилітолу, жовтки, ложку олії і 3 ложки спельтового борошна)
Вилити масу в велику бритванку і пекти 15 хвилин, 170 градусів, терморегулювання
В тому часу приготувати сирну масу
Сирна маса:
відерко сиру зміксувати з 400-500 гр морожених ягід (розморозити), поволі додати розтоплений желатин ( 50 гр желатин залити 100-120 мл кип'ятку) і далі міксувати
На холодний бисквіт в ложити порізаний банан(2 шт) і вилити сирну масу
Прикрасити фруктами і поставити в холодильник.
Komentarze
Prześlij komentarz