Pomarańczowo-bananowe ciasto...Бананово-апельсиновий пиріг
duża pomarańcza
(obrać)
duży banan
Pomarańcze z bananem zblendować
Dodać 3 jajka, 10 łyżek oleju, łyżeczkę proszku do pieczenia i 20 łyżek mąki jaglanej
(może być inna mąka, ale ilość mąki pewnie będzie inna, trzeba patrzeć na gęstość ciasta, ciasto powinno być jak śmietana) i łyżkę mąki kokosowej
Wszystko razem z miksować.
Masę wylać do małej keksówki (21x12x8)
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 25-30 minut, 170 stopni, termoobieg, sprawdzać patyczkiem.
апельсин(почистити)
банан
Все разом зблендувати
Додати 3 яйця, 10 ложок олії, ложечку порошку до печива і 20 ложок пшоняного борошна
(може бути інше борошно, але потрібно дивитись на кількість бо може потрібно дати більше або менше) і ложку кокосового борошна
Все разом зміксувати
Масу вилити і малу форму (21х12х8)
Вставити в нагріту духовку на 25-30 хвилин, 170 градусів, терморегулювання.
Komentarze
Prześlij komentarz