Gofry bez maki i bez cukru (glutenfree, sugarfree)... Вафлі без борошна і без цукру ( glutenfree, sugarfree)
100 g masła orzechowego 100%
3 jajka
łyżeczka proszku do pieczenia
można dodać erytrol
Zblendować
Robimy jak tradycyjne gofry, czyli wlewamy ciasto na rozgrzaną gofrownicę
Wychodzi 8 małych sztuk albo 2 duże gofry
Można dodać łyżkę jagód, borówek czy malin i do ciasta, zmiksować i uzyskamy inny kolor ciasta
100 г арахісового масла 100%
3 яйця
чайна ложка розпушувача
можна додати eритрол
Зміксувати блендером
Смажимо, як традиційні вафлі,
Виходить вісім маленьких шматочків або дві великі вафлі
Mniam 😋 Robiłam, wyszły pyszne.
OdpowiedzUsuńCieszę się że smakowały
UsuńDzisiaj eksperymentuję z dodatkiem przyprawy do piernika i odrobiną kakao Mam nadz że będą pyyycha Dziękuję za przepis raz jeszcze
UsuńNa pewno będą. Smacznego:-)
Usuń