Czekoladowy mazurek...Шоколадний мазурек





1 jajko
50 gr cukru pudru
1 łyżka jogurtu naturalnego
100 gr margaryny
200 gr mąki
2 łyżki kakao

Zagnieść ciasto.

Dekoracja:
tabliczka gorzkiej czekolady
pół tabliczki białej czekolady
zielony barwnik
płatki migdałowe


Na blachę wykładamy papier i formujemy serce, zostawiając trochę ciasta na zrobienie warkocza dookoła serca.
Wstawiamy serce do piekarnika i pieczemy 10-15 minut, temperatura 180 stopni.

Na ostudzony mazurek wylewamy roztopioną czekoladę(połowa serca), ozdabiamy płatkami.
Na druga połowę serca wylewamy roztopiona białą czekoladę wymieszana z odrobiną barwnika zielonego.
Warkocz delikatnie polewamy czekoladą.




1 яйце
50 гр пудри
1 ложка натурального йогурту або сметани
100 гр маргарину
200 гр борошна
2 ложки какао

Замісити тісто.

Декорування:

плитка темного шоколаду
50 гр білого шоколаду
мигдальні пластівці
зелений барвник 

На бритванку кладемо папір, на папері формуємо серце, залишаючи трохи тіста на косичку доокола серця.
Ставимо пекти. 
Печемо 10-15 хвилин, температура 180 градусів, термообіг.

На вистуджений мазурек виливаємо до половини серця розтоплений темний шоколад  і робимо квітки з мигдальних пластівців.
На другу половину розтоплений білий шоколад, вимішаний  з крапелюкою зеленого барвника.
Косичку делікатно поливаємо розтопленим темним шоколадом. 

Komentarze

Popularne posty