Tarta z budyniem i gruszkami... Тарт з пудингом і грушками


Tarta:
50 gr masła
200 gr mąki
łyżka śmietany
50 gr cukru
1 żołtko

Zagnieść ciasto.
Rozwałkować i wyłożyć na blachę.

Ugotować budyń. 
( 1 paczka wanilowego)
Ostudzić.
Na ciasto wyłożyć budyń.
Na budyń pokrojone gruszki, gruszki nie obieramy.
( 3 gruszki)
Gruszki posypać sezamem i wstawic do piekarnika na 30 min, temperatura 180 stopni, termoobieg.


Тарт:
50 гр масла
200 гр борошна
ложка сметани
50 гр цукру
1 жовток

Замісити тісто.
Розтачати і виложити на бритванку..

Зварити ванільний пудинг.
( 1 пачка )
Вистудити пудинг.
На тісто накладаємо пудинг і порізані грушки.
( 3 грушки, але не чистимо).
Грушки посипати сезамом і ставимо пекти на 170 градусів, 30 хвилин, термообіг.




Komentarze

Prześlij komentarz

Popularne posty