Gruszka w cieście czekoladowym....Грушка в шоколадному кексі





5 jajek
10 łyżek cukru, 
15 gr proszku, 
15 łyżek oleju, 
12 łyżek mąki
3 łyżki kakao
4 gruszki


Wszystko miksujemy.
Ciasto wlewamy do keksówki i wkładamy gruszki.
Z gruszek wydrążyć środek.
Pieczemy 50 min, 170 stopni, termoobieg.
Ciasto polać roztopioną czekoladą.




5 яєць 
10 ложок цукру
15гр порошку
15 ложок олії
12 ложок борошна
3 ложки какао
4 грушки


Всі складники міксуємо міксером, виливаємо тісто до форми на кекс.
В тісто кладемо грушки.
З грушок вибрати середину.
Печемо 50 хв, температура 180 градусів, термообіг.
Кекс полити розтопленим шоколадом.



Komentarze

Popularne posty