Biszkoptowe z jabłkami i orzechami (glutenfree)...Бісквіт з яблуками та горіхами (без глютену) ...




 5 białek ubić na pianę
dodać 5 żółtek
5 łyżek erytrolu
łyżkę oliwy
łyżkę mąki kokosowej
szczypta proszku do pieczenia
tarte na grubych oczkach małe jabłko
50 g płatków migdałowych
Wszystko zmiksować
Wylać masę do formy (23cm)
Posypać płatkami migdałowymi
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20-25 minut, 170-180 stopni, termoobieg


Збийте 5 яєчних білків  
додати 5 жовтків 
5 столових ложок еритриту
 ложкy оливкової олії
  ложкy кокосового борошна
щіпкy розпушувача
 невелике яблуко, натерте на крупній сітці 
50 г мигдальних пластівців 
Все перемішати 
Вилити масу у форму (23см)
Посипати пластівцями мигдалю 
Ставимо в розігріту духовку на 20-25 хвилин, 170-180 градусів, гаряче повітря





Komentarze

Popularne posty