Dyniowa zupa krem... Гарбузовий крем-суп




500 g dyni umyć i pokroić na kawałki, nie obierać
dużą cebulę pokroić na  kawałki
Warzywa przełożyć do garnka i zalać 2 l wody
dodać przyprawy:
łyżkę kurkumy
łyżeczkę imbiru suszonego
łyżkę suszonego czosnku
sól
Zagotować
Po zagotowaniu zmniejszyć ogień i gotować jeszcze 20-30 min
Zblendować wszystko razem aby powstała zupa krem
dodać 30 g masła
Włożyć liść laurowy i doprawić wedle smaku
Podawać z serem fetą
 





500 г гарбуза помити і нарізати шматочками, не очищаючи від шкірки 
велику цибулину нарізати шматочками 
Покладіть овочі в каструлю і залийте 2 л води
 додати спеції:
 столова ложка куркуми 
чайна ложка сушеного імбиру 
столова ложка сушеного часнику
 сіль
 Відварити
Після закипiння зменшити вогонь і варити ще 20-30 хвилин Змішайте все разом, щоб зробити крем-суп
 додати 30 г вершкового масла 
Покладіть лавровий лист і приправте за смаком 
Подавати з сиром фета
 

Komentarze

Popularne posty