Migdałowa tarta z jabłkami...Мигдальний яблучний тарт

 





Ciasto:
160 g mąki migdałowej
3 łyżki mąki kokosowej
80 g masła (rozpuścić)
jajko
szczypta soli
Wszystkie składniki połączyć
(mikserem lub ręcznie)
Ciasto będzie bardzo delikatne
Wykładami ciasto do formy na tartę 
Można zmoczyć ręce jeśli będzie się kleić
Ponakłuwać ciasto widelczykiem i podpiec w piekarniku 5 min, 170 stopni
Na podpieczone ciasto wyłożyć prażone jabłka i posypać płatkami migdałowymi(80 g)
(6 małych jabłek-600 g, pokroić ze skórką i dusić na masełku razem z szczyptą cynamonu)
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 30 minut, 170 stopni, termoobieg.




Пиріг:
160 г мигдального борошна
3 столові ложки кокосового борошна
80 г вершкового масла (розтопленого)
яйце
щіпка солі
З’єднайте всі інгредієнти
(міксером або вручну)
Тісто вийде дуже ніжним
Викладаємо тісто в форму для тарта
Ви можете намочити руки, якщо липне
Понаколювати тісто виделкою і випікати в духовці 5 хвилин, 170 градусів
Викладіть обсмажені яблука на випечений пиріг і посипте мигдальними пластівцями (80 г)
(Шість яблук порізати з шкіркою і тушкувати на вершковому маслі з дрібкою кориці)
Ставимо в розігріту духовку на 30 хвилин, 170 градусів, гаряче повітря.

Komentarze

Popularne posty