FIT Mini Choco cake
Przepis na 2 sztuki:
125 gr gorzkiej czekolady 80%
50 gr masła
2 łyżki ksylitolu
50 gr mąki pełnoziarnistej 1850
3 jajka
Jajka ubijamy bardzo dokładnie z ksylitolem.
Czekoladę roztapiamy z masłem.
Do ubitych jajek dodajemy mąkę, a potem czekoladę
Dwie małe formy do zapiekania smarujemy tłuszczem i wlewamy masę.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy 10 min, 200 stopni, termoobieg.
Ciasto jest wilgotne.
Gotowe ciasto posypać pudrem (ksylitol) i udekorować figami.
Рецепт на 2 штуки:
125 гр чорного шоколаду 80%
50 гр масла
2 ложки березового цукру
50 гр цільнозернового борошна 1850
3 яйця
Яйця взбиваємо з цукром.
Шоколад розтопити з маслом.
До яєць додати борошно, а потім щоколад.
Все вимішати і вилити масу в 2 формочки
Ставимо в розігріту духовку на 10 хвилин, 200 градцсів, термообіг.
Тісто повинно бути мокре.
Готові тістечка посипати пудрою з березового цукру і прикрасити інжиром.
Komentarze
Prześlij komentarz