Pieczone fit knedle ze sliwkami...Печені fit кнедлі зі сливами
5 łyżek otrębów owsianych
12 łyżek mąki migdałowej
2 żołtka
3 łyżki serka homogenizowanego naturalnego lub zblendować twaróg
łyżka ksylitolu
Wymieszać, ciasto może kleić do rąk, ale nic nie dosypywać, a zmoczyć ręce wodą.
6 dużych śliwek (odpestkować)
Każdą śliwek obkładamy ciastem ( jesli sie klei, to maczamy palce w wodzie).
Gotowe knedle obsypujemy mąką migdałową.
Wykładamy na papier , smarujemy białkiem, posypujemy płatkami migdałowymi i wstawiamy do piekarnika na 30 minut, 170 stopni, termoobieg
( muszą się zarumienić)
( muszą się zarumienić)
5 ложок вівсяних висівок
12 ложок мигдального борошна
3 ложки натурального сирка або творогу
2 жовтки
ложка березового цукру
Все вимішати, тісто може клеїтись до рук, але нічого не досипати лише змочувати руки водою.
6 великих сливок без кісточок
Кожну сливу обложити тістом, якщо клеїться до рук, то пальці змочувати водою.
Готові кнедлі обсипати мигдальним борошном, виложити на папір, змастити білком, посипати мигдальними пластівцями і поставити в духовку на 30 хвилин 170 градусів, термообіг.
Кнедлі мусять бути рум'яні.
Komentarze
Prześlij komentarz