Gruszkowo-brzoskwiniowy FIT sernik bez cukru...Грушево-персиковий FIT сирник без цукру
300 gr twarogu miksujemy z 100 gr dżemu gruszkowo-brzoskwiniowego:
Dodajemy 4 zółtka i 4 łyżki śmietany 18%
Białka ubijamy na sztywną pianę i delikatnie mieszamy z masą serową
Wstawiamy na 50 min do piekarnika, 170 stopni, termoobieg.
300 гр творогу міксуємо з джемом-100 гр
грушково-персикового
Додаємо 4 жовтка і 4 ложки сметани.
Білки взбиваємо і делікатно вимішуємо з сирною масою.
Виливаємо до малої тортівниці і ставимо на 50 хвилин в духовку, 160 градусів, термообіг.
Bardzo szybki i prosty przepis. :) Chętnie go kiedyś wypróbuje.
OdpowiedzUsuńPolecam :-)
Usuń