Mozzarella faszerowana pieczarkami...Моцарелла фарширована грибами
mozzarella-duża kulka
(odcinamy górę, wybieramy środek)
pieczarki- 3 duże
(kroimy na małe kawałki)
pół cebuli
( kroimy na małe kawałki)
Pieczarki podsmażamy razem z cebulą, solimy, dodajemy trochę czosnku.
Podsmażonymi pieczarkami wypełniamy mozzarellę
Najpierw mozzarellę zanurzamy w jajku, potem w mielonych migdałach i znów w jajku i znów w migdałach.
Smażymy z dwóch stron na masle kokosowym.
Рецепт на одну моцареллу:
моцарелла -велика кулька
(відрізаємо верх і вибираємо середину)
печериці -3 великі
(ріжемо на маленькі шматки)
половина цибулі
(ріжемо на маленькі шматочки )
Печериці підсмажити разом з цибулею, посолити, поперчити, додати трошки часнику.
Підсмажені печериці накладаємо в моцареллу.
Моцареллу занурюємо в яйце, потім в мелений мигдаль, потім знову в яйце, потім знову в мигдаль.
Смажимо з двох сторін на кокосовому маслі.
Смакує і гаряче, і холодне.
Komentarze
Prześlij komentarz